Работнички – Македонија Ѓ.П.

Работнички 5 - 1 Македонија Ѓ.П.
25.11.2018 - 13:00Национална Арена Филип II Македонски
КРАЈ (5:1)
90+2′

Гол Петар Петковски

  5 : 1    
82′

Гол Себастијан Херера

  4 : 1    
70′
 
  3 : 1  

Гол Илирид Адеми

54′

Гол Филип Петковски

  3 : 0    
ПОЛУВРЕМЕ (2:0)
40′

Жолт картон

       
37′

Жолт картон

       
34′

Жолт картон

       
30′

Гол – Автогол Мишевски, Филип

  2 : 0    
29′

Гол Петар Петковски

  1 : 0    
11′

Жолт картон