Беласица – Македонија Ѓ.П.

Беласица 1 - 4 Македонија Ѓ.П.
10.11.2018 - 13:00Стадион Младост
КРАЈ (1:4)
90′
 
  1 : 4  

Гол Бојан Миовски

70′
 
  1 : 3  

Гол Христијан Кировски

ПОЛУВРЕМЕ (1:2)
34′
 
  1 : 2  

Гол Христијан Кировски

19′

Гол Александар Милушев

  1 : 1    
13′
 
  0 : 1  

Гол Робсон