Македонија Ѓ.П. 1 - 0 Академија Пандев
21.10.2018 - 14:30Стадион Ѓорче Петров
НАТПРЕВАРОТ ЗАВРШУВА (1:0)
88′
 
     

Жолт/црвен картон Давид Атанаскоски

55′

Гол Христијан Кировски

  1 : 0    
ПОЛУВРЕМЕ (0:0)