Силекс – Македонија Ѓ.П.

Силекс 1 - 1 Македонија Ѓ.П.
29.09.2018 - 15:00Градски стадион Кратово
НАТПРЕВАРОТ ЗАВРШУВА (1:1)
83′

Гол – Пенал Дарко Алексовски

  1 : 1    
82′
 
     

Жолт картон

80′

Црвен картон Емануел Мбела

       
79′

Жолт картон

       
ПОЛУВРЕМЕ (0:1)
3′
 
  0 : 1  

Гол Костовски, Кристијан