Шкендија 5 - 1 Македонија Ѓ.П.
28.10.2018 - 13:30Арена Еколог
НАТПРЕВАРОТ ЗАВРШУВА (5:1)
90+2′

Гол Ваљмир Нафиу

  5 : 1    
86′

Гол Ваљмир Нафиу

  4 : 1    
72′

Гол Бесарт Ибраими

  3 : 1    
69′
 
  2 : 1  

Гол Христијан Кировски

53′
 
     

Жолт картон

52′
 
     

Црвен картон Христијан Филиповски

51′

Жолт картон

       
ПОЛУВРЕМЕ (2:0)
45+1′

Гол Бесарт Ибраими

  2 : 0    
42′

Гол Висар Муслиу

  1 : 0    
39′

Жолт картон

       
23′
 
     

Жолт картон