Шкупи – Македонија Ѓ.П.

Шкупи 2 - 1 Македонија Ѓ.П.
23.09.2018 - 15:30Стадион Чаир
КРАЈ (2:1)
61′

Гол – Пенал Баже Илијоски

  2 : 1    
53′
 
  1 : 1  

Гол Христијан Кировски

ПОЛУВРЕМЕ (1:0)
9′

Гол Muharem, Suhejlj

  1 : 0