Македонија Ѓ.П. – Беласица

Македонија Ѓ.П. 0 - 0 Беласица
16.09.2018 - 15:30Стадион Ѓорче Петров
КРАЈ (0:0)
ПОЛУВРЕМЕ (0:0)