Вест

Најава за натпревар – 22. коло

Во рамки на 22-то коло од ПМФЛ, нашите играчи денес и гостуваат на екипата на Ренова.
Натпреварот ќе се одигра на Арена Еколог – Тетово, со почеток во 14 часот.

Почетен состав

Резервни играчи: Димовски, Стојаноски, Бианор, Јакимоски, Емини, Костовски, Адеми


Линк за следење на натпреварот: http://tv.ffm.mk/