Вест

Зимски подготовки 2018/19

Екипата на ФК Македонија Ѓорче Петров, почнувајќи од денес 23-ти јануари, па се до 06-ти февруари, во Анталија-Турција ќе ги одржи зимските подготовки во пресрет на новата полусезона од Првата машка фудбалска лига.

Подготовките, освен на физички и тактички план, ќе бидат надополнети и со неколку контролни средби.

На нашите фудбалери им посакуваме успешна работа.