2018/19

ПМФЛ 2018/19

Rank Teams Played Won Lost Drawn Points
1 Македонија Ѓорче ПетровМакедонија Ѓорче Петров 1 0 0 1 1
2 ФК ШкендијаФК Шкендија 1 0 0 1 1
3 ФК Академија ПандевФК Академија Пандев 0 0 0 0 0
4 ФК БеласицаФК Беласица 0 0 0 0 0
5 ФК ВардарФК Вардар 0 0 0 0 0
6 ФК ПобедаФК Победа 0 0 0 0 0
7 ФК РаботничкиФК Работнички 0 0 0 0 0
8 ФК РеноваФК Ренова 0 0 0 0 0
9 ФК СилексФК Силекс 0 0 0 0 0
10 ФК Шкупи – 1927ФК Шкупи – 1927 0 0 0 0 0